Gâdea, chemat la DNA. Ce i s-a întâmplat

Mihai Gâdea, jurnalist Antena 3, a fost chemat la DNA.

Jurnalistul Antena 3 a dezvăluit cum a fost chemat la DNA în urmă cu mai multă vreme, mai precis în 2013.

”Haideți să vă povestesc ce am pățit eu când am fost chemat la DNA. Noi eram ținta țintelor. Nu mai are nimeni niciun dubiu despre acest subiect. Voiau să confiște trustul, discutau cum să-i dea câți mai mulți ani fondatorului nostru, voiau să ne termine! Lumea uită că a mai fost ceva. A fost o înscenare, o făcătură, o mizerie absolută care s-a întâmplat împotriva lui Sorin Alexandrescu. Făceau tot ce puteau ca înscenarea să meargă până la capăt.

Telefon de la DNA

Într-o zi, primesc un telefon de la DNA. Comisarul mi-a zis să vin, iar eu i-am spus să îmi trimită o citație, așa cum se procedează. Mi-a spus că mă cheamă în dosarul Sorin Alexandru. I-am zis: aaa, în făcătura aia ordinară... M-a rugat să vin a doua zi în calitate de martor. L-am întrebat dacă în calitate de persoana fizică sau cum. Mi-a răspuns afirmativ. Am luat un avocat și am mers la DNA”, a zis Mihai Gâdea la Antena 3.

Mesaj pentru Kovesi

”M-au băgat în camera de așteptare. M-au ținut suficient de mult cumva să fierb. Eu eram atât de relaxat... eram un om fericit. Acum urmează faza tare. A venit momentul, ajung în birou și se învârtea un procuror în jurul meu, altul stătea în altă parte. I-am întrebat de ce m-au chemat. Unul mi-a spus să îi zic care este acționariatul la Antena 3 S.A. I-am zis: m-ați chemat la DNA să descoperiți care este acționariatul la Antena 3 care este public la Registrul Comerțului?! Este ceva neșteptat, dar haideți că vă spun eu care este acționariatul. Au urmat tot felul de întrebări cumva în calitatea mea oficială de director general Antena 3. I-am întrebat: nu m-ați chemat în calitate de martor persoană fizică?! Înțeleg că aveți treabă cu societatea... (...) La un moment dat, un procuror a zis: vom da drumul acțiunii penale împotriva societății! I-am zis: m-ați citat pe mine în calitate de persoană fizică, nu ați citat un reprezentant al societății... iar dumneavoastră spuneți că dați drumul acțiunii penale împotriva societății, corect? I-am zis că eu nu am venit cu avocatul societății, ci cu al meu.

Eu nu eram acolo cu mandat de reprezentare, deci nu aveam avocat al societății, deci practic cum a făcut astăzi Kovesi. (...) După cum știți, în repetate rânduri, Antena 3 a fost achitată nefiind vinovată de nimic, cum nimeni nu era vinovat în speța respectivă. Ceea ce încerca astăzi Kovesi să facă, să se victimizeze că nu a fost citată pentru dosarul X, că nu avea avocat pentru speța Y... fix asta am pățit eu și ca mine... mulți alții. Din acest motiv, doamna Kovesi, vă invit să vă dați două palme virtuale, nu la propriu, din punct de vedere moral”, a mai spus jurnalistul.

VEZI ȘI: Tentativă de sinucidere la metrou Lujerului. Imagine șocantă care nu apare nicăieri



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel