Rovana Plumb, la DC NEWS: Propunem o reformă a PSD-ului

Rovana Plumb a declarat, la interviurile DC NEWS LIVE, că va face o propunere în PSD prin care membrii care au probleme cu justiția să fie suspendați automat din partid.

”Propunem o reformă a partidului, astfel încât să putem să adoptăm anumite proceduri prin care se poate să existe posibilitatea de susepndare automată în cazul unor situații dezvoltate în zona penalului.

Eu consider că românii doresc să aibă o formațiune politică care să dea dovada de eficiență și acest lucru a fost dovedit de PSD și în același timp să fie un fel de curățenie în ceea ce privește anumite cazuri dezvoltate în zona penală. De aceea mesajul pe care l-a transmis premierul și pe care-l susțin cu fermitate este acela de a găsi aceste tipuri de proceduri de suspendare din funcție, o suspendare automată în aceste situații (...). Se lucrează în cadrul unei echipe specializată în zona dreptului la amendarea statului actual al partidului pentru a se putea introduce și astfel de proceduri”, a spus Rovana Plumb.

Rovana Plumb că această idee este încă în dezvoltare și se lucrează la modul în care va fi aplicată, având în vedere că ar putea exista cazuri în care, în cele din urmă, se demonstrează nevinovăția persoanei în cauză.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel