România - Kazahstan, Contra. Pițurcă, semnal de alarmă

Fostul selecționer, Victor Pițurcă, îl felicită pe Cosmin Contra pentru debut și atrage atenția asupra faptului că Danemarca nu este un adversar facil.

"Pentru Cosmin Contra, pentru echipa României, pentru toată lumea era importantă această victorie. Acum, se poate pregăti în linişte meciul din Danemarca. În rest, nu pot fi spuse prea multe.

Au fost două echipe care nu au jucători de mare calitate, astfel încât să avem un meci spectaculos. Budescu e un jucător care are calităţi tehnice foarte bune şi, mai ales dacă e lăsat, poate să-şi pună colegii în situaţii foarte bune de a înscrie. În Danemarca nu va fi la fel de uşor pentru Budescu.

Nu mai e atât de uşor să driblezi în Danemarca, nici nu ştiu dacă te mai întorci cu faţa spre poarta adversă. Trebuie să fim pregătiţi pentru un presing în terenul nostru.

N-are de ce să ne fie teamă acum. De ce să ne mai fie teamă? E un meci important, contează mult pentru Contra şi pentru echipa naţională, dar nu mai avem nimic de pierdut", a declarat Victor Piţurcă pentru Telekom Sport.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel