Romașcanu, ministrul Culturii. Radu Tudor, reacție FULMINANTĂ

Radu Tudor
Radu Tudor

Lucian Romașcanu a fost propus ministru al Culturii și Indentității Naționale în Guvernul Tudose. Din 2006 până în 2009 a fost director executiv, membru al board-ului de directori la Ringier Romania SRL. Activitatea în media a continuat cu funcțiile de director general la Cancan, director executiv la Dogan Media International — Kanal D, consilier management al PDG la Societatea Română de Televiziune — TVR.

Radu Tudor s-a arătat total dezamăgit de propunerea PSD pentru această funcție.

"La Cultură este unul de tabloide. Un expert în presa tabloidă a fost numit ministru la Cultură. Ca să vă dați seama cam care este nivelul cultural al conducerii PSD. Ce academicieni... ce istorici... ce oameni consacrați... ce scriitori cu faimă... Mă gândeam că îl propun pe Nicolae Breban. Pe faimosul Nicolae Breban! Zic: 'să vedeți că dau lovitura'. Au luat un domn din presa tabloidă și îl fac ministrul Culturii. Așa ceva nu s-a întâmplat niciodată în 27 de ani. Sunt extrem de dezamăgit! Dacă dintre toți oamenii de cultură, tu iei un om din zona tabloidelor... Nu mai e nimic de zis", a zis Radu Tudor la Antena 3.

[citeste si]

Lucian Romașcanu a fost ales senator PSD în Circumscripția electorală nr. 10 Buzău, la 11 decembrie 2016, validat la 21 decembrie 2016. Președinte al Comisiei pentru cultură și media de la 5 ianuarie 2017, membru în Comisia pentru afaceri europene de la 22 decembrie 2016.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel