Romașcanu, noul ministru al Culturii, răspuns în versuri pentru criticii săi

Lucian Romașcanu și Ionuț Vulpescu, actualul și fostul ministru al Culturii
Lucian Romașcanu și Ionuț Vulpescu, actualul și fostul ministru al Culturii

Lucian Romașcanu, noul ministru al Culturii, a răspuns celor care l-au criticat pentru că a ajuns în această funcție deși a condus ca director Kanal D și anterior tabloidul Cancan.

"Ultimile 3 zile au fost zile de mare emotie... Nominalizarea si votul CEX pentru a face parte din Guvern, pe extrem de onoranta pozitie de Ministru al Culturii si Identitatii Nationale. Audierile in comisii, unde am fost avizat favorabil cu doar 3 voturi impotriva din 23. Votul de investitura in plenurile reunite ale Parlamentului. Juramantul la Cotroceni in fata Presedintelui Klaus Iohannis. Preluarea mandatului, prima sedinta de Guvern. Onoarea e mare, responsabilitatea si mai mare. Voi da maximul capacitatilor mele pentru un mandat de succes, e un domeniu extrem de sensibil, cu mari asteptari. Voi reveni cu prioritati si un modest jurnal de ministru. Wish me luck!

PS Presa acestor zile, inclusiv FB, m-au zugravit asa cum nu credeam ca e posibil... Cine ma stie, are argumente sa zica de bine sau de rau.

Ceilalti, vorba poetului:

"Eu nu mă supăr deloc de modul cum se reflectă persoa­na mea în ochii dumitale, căci de la aşa oglindă nici nu mă pot aştepta la alt reflex" ", a transmis Lucian Romașcanu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel