Risc de înşelăciune. Gălăţenii se plâng că falşi reprezentanţi ai unei instituţii le bat la uşă

Mai mulţi gălăţeni s-au plâns că, în ultima săptămână, au fost vizitaţi de aşa zişi reprezentanţi ai societăţii Apă Canal, în vederea efectuării unor sondaje de opinie. Procedura a trezit suspiciuni în momentul în care oamenilor li s-au cerut date personale. Societatea Apă Canal anunţă că nu are cunoştinţă de aşa ceva. 

"Ca urmare a unor sesizări telefonice ale clienților din Mun.Galați, Societatea APA CANAL S.A. Galați face precizarea că nu realizează în acest moment niciun sondaj în rândul gălățenilor. Rugăm pe această cale persoanele care au suspiciuni în privința solicitării oricăror informații (majoritatea confidențiale) de către persoane care se recomandă a fi angajați ai APA CANAL S.A. Galați și nu numai, să nu dea curs solicitării și să ne sesizeze acest lucru, pentru verificări și măsuri imediate. Subliniem că, în cazuri excepționale, când este necesar accesul angajaților APA CANAL S.A. Galați în apartamente sau case în vederea verificării unor sesizări, aceasta se va face pe baza legitimației de serviciu. Recomandăm, de asemenea, ca, în cazul în care există suspiciuni, să fie solicitată și cartea de identitate pentru confruntare", au transmis reprezentanţii Apă Canal. 

Cetăţenii, îndemnaţi la precauţie 

"În nicio situație angajații Companiei APA CANAL S.A. Galați nu au dreptul să ceară bani pentru presupuse prestații efectuate în apartamente sau case. În cazul blocurilor, facturile pentru consumul de apă potabilă și eventualele prestări de servicii de tip desfundare/vidanjare sunt de competența președintelui/administratorului (care va emite comandă și va primi factură/chitanță). În cazul caselor private, casierii - încasatori ai societății sunt de regulă cunoscuți, se identifică prin legitimație și – la cerere – carte de identitate, iar pentru sumele primite emit chitanțe pe care figurează datele de identificare ale Companiei APA CANAL S.A. Galati. Prevenim pe această cale cetățenii din aria de operare a Societății APA CANAL S.A. Galați să nu se lase păcăliți de presupuși angajati care solicită informații (în majoritatea lor confidențiale) și/sau sume de bani în schimbul prestării unor servicii pe instalațiile interioare de apă potabilă sau de canalizare", se mai arată în comunicat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel