Revine STAREA de URGENȚĂ? Orban a explodat

Premierul Ludovic Orban a explodat după ce a fost întrebat dacă Guvernul României vrea introducerea stării de urgenţă după alegerile locale. 

"Este a douăzecea oară când mi se pune această întrebare, fără să existe nicio intenţie din partea nimănui, nici din Guvern, nici partea CNSU, nici din partea preşedinţiei, nici din partea specialiştilor. Este o temă de campanie inventată de PSD, care nu are nimic la bază. Obiectivul nostru constant a fost revenirea la normalitate, asigurarea respectării normelor de protecţie sanitară, astfel încât viaţa să funcţioneze normal. Intenţia noastră este contrară acestei întrebări, este de a asigura normalitate, de a reveni încet la tot ce compune o viaţă socială, culturală, educaţională normală.

De asta am şi luat decizia să începem şcolile. Au fost voci care au spus să amânăm începerea şcolilor, dar am pus pe primul loc interesul copiilor nu alte interese ascunse! Toate deciziile noastre au avut la bază argumente ştiinţifice, analize, studii de impact, prognoze, pentru că nu luăm decizii pentru a impresiona pe moment un grup social sau pe altul", a declarat premierul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel