Realitatea TV: Gheorghe Dincă, acuzat de proxenetism. România, cercetări peste granițe

Statul român face demersuri în Italia pentru a afla posibile activități infracționale ale criminalului din Caracal, Gheorghe Dincă, anunță Realitatea Tv.

Conform sursei citate, Gheorghe Dincă a locuit o lungă perioadă de timp în peninsulă, alături de o grupare de proxeneți. Realitatea Tv a obținut mărturia unei femei care a stat în apropierea lui Dincă, la Bari, și care a povestit că acesta aducea tinere împreună cu ceilalți membri ai grupării.

Fetele erau mințite ca vor avea grijă de bătrâni, dar erau trimise să se prostitueze. Potrivit surselor Realitatea Tv, Gheorghe Dincă ar avea interdicție de a călca în Italia. Femeia a povestit că Dincă își făcuse loc printre proxeneții din Bari. Tinere românce, fără perspective de angajare în țară ajungeau acolo cu promisiunea că vor îngriji de bătrâni. ”El făcea totul cu prietenul lui Mihai, din Constanța. Ăștia aduceau fete, le luau banii, le băteau, ce mai știu eu ce le făceau. Nu știu de unde le aduceau. Erau românce. Și veneau și fete pe care le chemau cele din Italia. Și pe urmă de le dădeau în primire lor”, a declarat femeia interogată de reporterul Realitatea Tv.

Ea a mai povestit că și celelalte românce care lucrau în Bari se temeau de Gheorghe Dincă și de acel Mihai care conducea rețeaua de prostituție, proxenetism și trafic de persoane. ”Nouă ne era frică să stăm de vorbă cu ei. Ei erau într-un colț. Duminica, când eram libere, îi vedeam, că stateam cu toții și-i vedeam, dar ăștia erau mafioți și ne feream de ei. Doar ce auzeam de la fete care ziceau că 'ăsta duce fete și le dă pe la italieni'”, a mai declarat sursa pentru Realitatea Tv.

Autoritățile italiene ar fi emis pe numele lui Gheorghe Dincă interdicția de a mai intra în aceasă țară pentru o agresiune comisă împotriva unei tinere, fiica unei femei cu care trăise în Italia, a relatat Realitatea Tv, marți după amiaza.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel