Real Madrid - Juventus Torino, scor final în International Champions Cup

Real Madrid
Real Madrid

Într-o partidă din cadrul turneului amical de fotbal International Champions Cup, echipa spaniolă Real Madrid a învins cu scorul de 3-1 formaţia italiană Juventus Torino.

Partida s-a disputat sâmbătă seara pe stadionul FedEx Field din Landover (Maryland). Juve, fără portughezul Cristiano Ronaldo, transferat în această vară chiar de la Real, a deschis scorul în minutul 12, în urma autogolului lui Dani Carvajal, însă madrilenii au egalat până la pauză, prin Gareth Bale (39), iar apoi au mai punctat de două ori în repriza secundă, prin Marco Asensio (47 şi 56).

Real Madrid mai are de disputat un meci, împotriva italienilor de la AS Roma, în cadrul acestui turneu, care se desfăşoară în Europa, Statele Unite şi Singapore.

Într-un alt joc, disputat la Santa Clara (California), echipa italiană AC Milan a dispus cu 1-0 de formaţia spaniolă FC Barcelona, printr-un gol marcat în prelungirile reprizei secunde de Andre Silva (90+2). Barca a dominat acest meci, dar nu a reuşit să fructifice niciuna dintre numeroasele ocazii pe care le-a avut.

În cea de-a treia întâlnire programată sâmbătă în International Champions Cup, Inter Milano a câştigat tot cu scorul de 1-0 partida împotriva francezilor de la Olympique Lyon, care a avut loc pe Stadio Via del Mare din Lecce. Italienii au marcat unicul gol al întâlnirii prin Lautaro Martinez, în minutul 52.

Vezi și: Transfer Cristiano Ronaldo. Bayern Munchen spune un adevăr dureros


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel