Transfer Cristiano Ronaldo. Bayern Munchen spune un adevăr dureros

Cristian Ronaldo / foto facebook @fifaworldcup
Cristian Ronaldo / foto facebook @fifaworldcup

Preşedintele clubului Bayern Munchen, Karl-Heinz Rummenigge, a opinat în privinţa transferului portughezului Cristiano Ronaldo la Juventus Torino că nu ar fi investit o asemenea sumă într-un jucător de 33 ani, relatează AS. 

Real Madrid a acceptat să se despartă de vedeta sa Cristiano Ronaldo în această vară în schimbul sumei de 117 milioane euro. 

Transferul lui Cristiano este cel care a atras cea mai mare atenţie. Înţeleg. Este un jucător care a câştigat totul cu Real Madrid în ultimii ani. A fost cinci ani cel mai bun jucător din lume. Problemele de marketing au jucat un rol important în acest transfer. Cu toate astea, noi la Bayern nu investim atâţia bani într-un jucător de 33 ani, a declarat fostul internaţional german pentru ziarul munchenez TT. 

Rummenigge a adăugat că, fără îndoială, Juventus a luat în considerare şi impactul pozitiv pe care un asemenea transfer îl va avea în Serie A: Am fost surprins că omologul meu Andrea Agnelli a decis să se implice în această operaţiune. În Italia a fost ovaţionat. Din punctul de vedere al lui Juventus, transferul are sens. Iar fotbalul italian a pierdut teren în ultimul timp. Cu acest mare acord, italienii speră să recâştige atenţia lumii fotbalului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel