Rambo 5 - Oscar Jaenada, în distribuție alături de Stallone

Actorul spaniol Oscar Jaenada s-a alăturat distribuţiei filmului 'Rambo 5', în care mai joacă compatrioţii săi, Paz Vega şi Sergio Peris-Mencheta, informează blogul Deadline, citat miercuri de EFE.

În 'Rambo 5: Last Blood', protagonistul, veteranul războiului din Vietnam John Rambo, interpretat de Sylvester Stallone, va trebui să înfrunte cartelurile drogurilor mexicane după ce fiica unuia dintre prietenii lui este răpită.

Actriţa spaniolă Paz Vega o interpretează pe Carmen Delgado, o ziaristă care acoperă informaţiile despre traficul de droguri mexican şi care se asociază cu Rambo pentru a o găsi pe sora ei vitregă. Celălalt actor spaniol, Sergio Peris-Mencheta, este personajul negativ al filmului. Adrian Grunberg este regizorul acestui film care are un scenariu scris de Matt Cirulnick şi de însuşi Stallone.

Franciza 'Rambo' a avut în total încasări de peste 700 de milioane de dolari în întreaga lume. Filmările se desfăşoară în Bulgaria şi ulterior se vor muta în Spania. Casa de producţie, Nu Boyana, filiala companiei americane Millenium, şi-a instalat sediul în Tenerife pentru dezvoltarea producţiei. Distribuţia este completată de Adriana Barraza, Yvette Monreal şi Joaquín Cosío.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel