Radu Tudor, critici dure la adresa unui ministru: Dormi!? Nu sunt perspective!

Florin Răvdan / 15 ian 2020 / 19:39
Radu Tudor
Radu Tudor

Jurnalistul Radu Tudor a lansat critici dure la adresa ministrului Transporturilor, Lucian Bode, despre care spune că are o atitudine prea relaxată având în vedere problemele din infrastructură. 

"S-ar putea ca în spaţiul public să vedem din ce în ce mai des intervenţii ale preşedintelui, pe transporturi, pe muncă. E clar că avem nevoie şi de sprijinul preşedintelui pentru ca Guvernul să mişte. Ce aşteptări să am de la un Guvern numit doar de 2 luni? Am foarte mari aşteptări.

Spre exemplu, la transporturi văd aceeaşi lâncezeală, aceeaşi atitudine absolut relaxată a ministrului Transporturilor la problemele din acest domeniu. Am şi scris pe blogul meu 'Bode, dormi?'. Cred că sunt miniştri care nu performează şi nu trebuie să aşteptăm doi, trei ani pentru a vedea asta. După 60 de zile, dacă ştii sau pretinzi că ştii domeniul, poţi începe să livrezi. La transporturi avem o mare problemă. Nicio perspectivă legată de şantierele de autostrăzi deschise, nici o perspectivă legată de Comarnic-Braşov, Lugoj-Deva, CFR, aeroportul Henri Coandă. Se vorbeşte că la ministerul Transporturilor, ministrul  nu a dat atribuţii secretarilor de stat şi nu face şedinţe. Pentru mine, 60 de zile e deja mult, o spun sincer. Am tot aşteptat, am spus că sunt la început, dar trebuie livrat ceva, pus ceva pe masă. Să se arate de ce s-a făcut schimbarea pe care au vrut-o cetăţenii", a spus Radu Tudor la Antena 3.