Urmărește emisiunea live


PSD o întoarce PNL-ului. A anunțat BOICOT

Consilieri locali ai PSD vor prima ședință ordinară a Consiliului Local al municipiului Botoşani, se arată într-un comunicat al organizaţiei judeţene a PSD. 

Social-democraţii, care deţin majoritatea în Consiliul Local, nu vor participa la şedinţa ordinară programată pentru joi, nemulţumiţi de nepublicarea tuturor proiectelor de hotărâre incluse pe ordinea de zi.

"Motivele acestei neprezentări ţin de lipsa de transparenţă de care a dat dovadă domnul primar Cătălin Mugurel Flutur, proiectele de pe ordinea de zi nefiind publicate in integralitate nici la momentul transmiterii prezentului comunicat, iar altele, de o importanţă majoră pentru municipiul Botoşani, au fost publicate cu 48 de ore înaintea şedinţei, nefiind timp necesar pentru analizarea temelor propuse", se arată în comunicat.

[citeste si]    

Consilierii PSD, care propun reconvocarea şedinţei pentru o dată ulterioară, susţin că, prin acest protest, vor să tragă un semnal de alarmă asupra modului de lucru propus de primarul Cătălin Flutur.

"Dorim să transmitem că vom susţine toate iniţiativele benefice pentru oraşul nostru, dar acestea să se facă într-un cadru legal şi transparent", se mai arată în comunicat. PSD are în Consiliul Local 12 mandate, iar PNL - 11. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel