PSD Botoșani, apel scris către parlamentarii PNL: Să voteze scăderea de impozite și taxe

PSD Botoșani va pune, din 13 aprilie, la dispoziția cetățenilor un formular prin care vor putea face un apel la parlamentarii botoșăneni să voteze scăderea de taxe și impozite prevăzută în noul Cod Fiscal propus de Guvern. 

Toate apelurile colectate de la botoșăneni vor fi centralizate de PSD Botoșani, iar apoi vor fi transmise parlamentarilor PNL, care până în prezent nu și-au manifestat susținerea pentru măsurile de reducere a taxelor și impozitelor prevăzute de noul regim fiscal.

"Fac un apel la cei care mă reprezintă în Parlamentul României să voteze scăderea taxelor și impozitelor și creșterea numărului de locuri de muncă", se arată în Apelul adresat parlamentarilor de Botoșani pentru votarea noului Cod Fiscal.

Parlamentarii PSD și-au exprimat deja susținerea fără rezerve a noului regim fiscal și le-au cerut și celorlalți deputați și senatori botoșăneni să voteze proiectul în Parlament. Până în prezent apelul PSD Botoșani nu a primit niciun răspuns.

Apel politic către PNL

"Noi am făcut un apel politic către colegii noștri din PNL să susțină noul Cod Fiscal, pentru că este în avantajul celor care ne-au votat. Nu am primit niciun răspuns. Sperăm însă că dacă apelul va veni de la cetățeni, vor avea o atitudine mai responsabilă și vor vota în Parlament măsurile de diminuare a taxelor și impozitelor", a declarat președintele PSD Botoșani, Andrei Dolineaschi.

Liderul social-democrat a subliniat că "parlamentarii sunt în serviciul cetățenilor. Așa spune Constituția României. Deci dacă un proiect este bun pentru cetățeni, trebuie votat de toți parlamentarii, indiferent ce le spun șefii lor de partid. Dintre cetățeni și șefii de partid ar trebui să conteze mai mult cetățenii".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel