PRU câștigă un senator PSD

Fostul senator PSD Gheorghe Saghian s-a înscris marţi în Partidul România Unită (PRU), urmând să îndeplinească şi funcţia de preşedinte al Organizaţiei Judeţene PRU Galaţi.

 Parlamentarul a declarat pentru AGERPRES că a avut o întâlnire cu liderul naţional al PRU, deputatul Bogdan Diaconu, în urma căreia a hotărât să activeze în cadrul PRU. De asemenea, senatorul a fost împuternicit să preia conducerea filialei gălăţene a partidului. Saghian a spus că de la plecarea din PSD, la sfârşitul lunii februarie, a primit oferte de la mai multe partide, pe care le-a declinat optând temporar pentru statutul de senator independent.

'Sunt foarte mulţumit de alegerea făcută. De când am demisionat din PSD am avut oferte de la mai multe partide, dar le-am declinat pentru că nu reprezentau provocarea de care aveam nevoie. M-am înscris în PRU, acest partid de demnitate naţională, cu perspective reale de a creştere pe scena politică, pentru că în el mă regăsesc.

Voi chema alături de mine oameni cinstiţi, oneşti, nealteraţi de viciile existente în partidele consacrate. Sunt sigur că voi forma o echipă de temut pentru că onestitatea şi cinstea încă mai sunt virtuţi care au loc în politică. Îi aştept alături de mine pe toţi cei care mai cred în valorile naţionale şi care s-au săturat de promisiunile, amăgirile partidelor care au fost până acum la putere şi şi-au dovedit neputinţa în rezolvarea problemelor celor mulţi', a declarat Saghian. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel