EXCLUSIV  PROTESTE. Alexander Hausvater spune ce lipsește. Scenariu cu un politician - VIDEO

Alexander Hausvater, regizor evreu canadian, de origine română, a vorbit despre proteste și românii plecați în străinătate.

"Când vezi o clădire absolut sublimă la București nu e renovată (...), sunt lucruri atroce", a spus, în cadrul unui interviu acordat DC News, Alexander Hausvater. În acest context, discuția s-a mutat spre proteste, punctându-se că poate ar fi mai bine ca acestea să aibă un caracter mai aplicat.

"De ce oamenii nu sunt în stradă în mod permanent pentru toate aceste lucruri? Eu cred că nu sunt pentru că lipsesc liderii. Lipsește acel om care e furios. Și furia lor se restrânge asupra altora și fă cerința nu mai vreau să trăiesc în situația asta. Oamenii care au plecat erau prea fricoși și prea vulnerabili ca să se lupte", a spus acesta în cadrul interviului.

Îți dai seama că el minte

"În multe meserii se vede că anumite școli românești erau foarte bune. Dacă ne uităm în California multe școli au șefi de departament de fizică și chimie români. Doctori români absolut extraordinari. Dar oamenii aceștia nu au plecat neapărat ca să facă mai mulți bani, ei nu mai văd nicio posibilitate. Pentru că în momentul în care ajungi în fața unui om, unui politician, te uiți în ochii lui, și îți dai seama că el minte, și tu, om deștept, te uiți la el și te întrebi: De ce omul ăsta minte? Nu are nimic de câștigat prin minciuna lui", a spus Alexander Hausvater.

Răspunsul complet, în filmarea de mai jos:

[citeste si] 

Marele regizor a plecat din România în 1959, împreună cu familia. Au ajuns în Israel. Acolo, a absolvit cursurile Universității din Tel Aviv. A debutat ca regizor în Dublin, unde a urmat cursurile de literatură dramatică.

Interviul complet poate fi urmărit AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel