PROTEST 23 decembrie. "Constanța-Toți pentru Justiție și Democrație!"

Rodica Mitu / 22 dec 2017 / 08:01
Foto Facebook / Constanța-Toți pentru Justiție și Democrație!
Foto Facebook / Constanța-Toți pentru Justiție și Democrație!

Sâmbătă, 23 decembrie, va avea loc un protest în Constanța, intitulat "Constanța-Toți pentru Justiție și Democrație!".

Protestul a fost anunțat pe Facebook, urmând să se desfășoare în faţa Prefecturii Constanţa, începând cu ora 18.00.

Mesaj în mediul online

"Masacrarea Justiției de către PSD-ALDE, criticată de magistrați, Departamentul de Stat, Comisia Europeană, este mai mult decât un atac la procedurile de drept și la adresa luptei anticorupție.

Este un asalt chiar la adresa democrației din România. Felul în care PSD și ALDE au abuzat procedurile parlamentare legitime, în care au încercat să închidă gura Opoziției și a oricui a îndrăznit să se împotrivească reprezintă semnale care ar trebui să alarmeze orice român care dorește pentru România o viață în libertate și democrație. La care se adauga si modificarile Codului de Procedură Penală și situația generală gravă din toate celelalte domenii (sănătate, educație, economie, infrastructură, cultură, ecologie)

De aceea, vă chemăm în fața Prefecturii Constanța, la ora 18, de oriunde ați fi, să arătăm PSD și ALDE că nu vom accepta să își bată joc de toată lupta acestei țări pentru a funcționa ca o țară demnă, liberă și funcțională ca stat de drept.

Vă sugerăm ca pe toata durata marșului să aprindeți Led-ul telefonului, să veniți la voi cu lanterne, steaguri (România, U.E, S.U.A, etc ).

[citeste si]

Nu uitați să dați invite la eveniment cunoscuților, să le scrieți în privat (messenger, whats'up, instagram, etc) .

Toți în stradă, pentru justiție, pentru democrație, pentru voi!

#faraviolență", este mesajul publicat pe pagina de Facebook a protestului intitulat "Constanța-Toți pentru Justiție și Democrație!".