Produs CONTROVERSAT vândut la Buzău. Crucea discordiei: ”Nu putem tolera așa ceva!”

cruce
cruce

Un produs vândut în România a creat mari controverse.

După ce în presa locală a apărut povestea unui buzoian care a creat o cruce ortodoxă, gravată cu rugăciunea „Tatăl nostru", pe adresa redacției DC News ne-a fost semnalat faptul că produsul nu ar fi nicidecum original.

”Am avut bucuria să călătoresc la Salonic si să îmi îndeplinesc visul de a vizita lăcașuri de cult creștin ortodoxe. Ele m-au inspirat să creez un obiect bisericesc cu o mare însemnătate în sufletul meu, cât și a tuturor celor care îl iubesc pe Dumnezeu.", a povestit tânărul citat de Reporter Buzoian.

Comerciantul nu a obținut aprobarea Arhiepiscopiei Buzăului și Vrancei, Biserica având drept exclusiv de producție și comercializare a obiectelor de cult. Cu toate acestea a decis să meargă mai departe cu proiectul său, iar acum vinde crucea gravată cu rugăciunea „Tatăl nostru" cu 180 lei bucata.

Pe adresa redacției DC News a venit următorul punct de vedere vizavi de ”unicitatea” produsului:

”Vă rog să citiți cu atenție articolul publicat astăzi pe Reporter Buzoian și intens promovat pe FB, iar apoi sa evaluați probele mele:

1) Ideea există de mai mulți ani în SUA. Inițial, aceste cruci erau realizate doar în limba engleză și spaniolă. Modelul de inspirație poate fi găsit peste tot e Google: https://www.google.com/search?q=our+father+cross&client=firefox-b-d&sxsrf=ACYBGNRZCNpSe-4qxUWLe-r9YNvncyS_Ow:1575070475859&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjMvtbhypDmAhUCIMUKHXlMBysQ_AUoAXoECAsQAw&biw=1280&bih=608

2) produsul NU ESTE UNIC în România. Domnul NU ARE NICIO LICENȚĂ. Iar în BUZAU, el a fost adus și realizat chiar de către mine, subsemnata! (...)

3) prețul unei astfel de cruci este de 5-7 $, în funcție de mărime + costuri de shipping și vamă. Domnul din Buzău le cere clienților dumnealui 180 lei/buc.

Doresc ca aceste informații să fie făcute public și îmi asum orice urmări.

Nu putem tolera bătaia de joc a speculanților ieftini, în numele credinței!”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel