Pro România, partid politic cu acte în regulă

Pro România a primit personalitate juridică, iar primul obiectiv major îl reprezintă europarlamentarele din 2019, susţine Daniel Constantin.

Pro România a primit personalitate juridică, a anunţat marţi, într-o postare pe Facebook, deputatul Daniel Constantin, fondator al noului partid, alături de Victor Ponta şi Sorin Cîmpeanu.

'Un nou început! Pro România a primit astăzi personalitate juridică. Au fost nouă luni în care s-au pus numeroase piedici de oameni care au fost învăţaţi să distrugă, nu să construiască! Am pornit acest proiect pentru a da o şansă celor mulţi care doresc să facă politică #altfel şi care nu se regăsesc în partidele populiste sau rămase în capcana timpului', a scris Daniel Constantin pe pagina sa de socializare. El le-a mulţumit celor care au fost alături de ei, 'alegând să plece din zona de confort pentru un proiect solid, cu obiective pe termen mediu şi lung'.

'Împreună cu Victor Ponta, Sorin Cîmpeanu şi ceilalţi colegi vom participa la constituirea tuturor organizaţiilor judeţene în perioada următoare, pornind cursa pentru primul obiectiv major şi anume alegerile europarlamentare 2019', a mai scris Daniel Constantin.

[citeste si]

În septembrie anul trecut, Victor Ponta, Daniel Constantin şi Sorin Cîmpeanu au anunţat lansarea unui nou proiect politic - Pro România - prezentat ca o alternativă la oferta partidelor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel