Prefectul județului Olt, Mario De Mezzo, a găsit montat pe mașină un dispozitiv GPS - VIDEO. Incidentul vine după ce o altă mașină i-a luat foc în mers

Foto: Facebook Mario De Mezzo
Foto: Facebook Mario De Mezzo

Află ce declarații a făcut prefectul județului Olt, Mario De Mezzo, despre faptul că ar fi fost urmărit cu un dispozitiv de localizare prin GPS.

„Veți vedea în acel video că este un cablu de doi metri, în urma măsurătorilor făcute de poliție la fața locului acel cablu are doi metri, deci cineva a venit cu un dispozitiv, este o presupunere, să ne înțelegem, nu este o concluzie a poliției dar eu am fost acolo când s-au făcut cercetările, am fost acolo la discuția dintre poliție și mecanic, mecanicul auto. Concluzia mea este că cineva a venit cu un dispozitiv făcut și în graba de a-l monta nu a mai stat să taie cablu, a îngrămădit sub bord doi metri de cablu. Acea lucrătură este imposibil de făcut într-un service, nici măcar într-un service la colțul drumului, să zici: ”domnule, e ultima răpciugă de service”, nu există ca cineva să-ți lase acolo doi metri de cablu sau să facă lucrătura în felul acela. În același timp, cineva a știut ce face, adică cineva a venit, a deschis mașina, a montat ce era demontat și a plecat în grabă. (...)Eu pe această mașină a mea nu am sistem de alarmă, nu am avut nevoie. Nu ies cu mașina din țară, o folosesc de colo-colo, e mașina mea personală.

Foto: Facebook Mario De Mezzo

Prefectul nu este la primul incident

Problema cea mai mare este că, nu știu dacă vă amintiți, anul trecut în vară o altă mașină personală a mea a luat foc din senin, o mașină de șase ani care era foarte bine îngrijită și pe un drum spre un eveniment pe care îl organizam, o colegă de-a mea conducea mașina, mașina a luat foc. Sigur că am zis că este un accident, că se întâmplă, că refuz să cred, deși prietenii mi-au atras atenția că am stârnit un cuib de viespi și cineva mi-a dat foc la mașină. Eu am refuzat să cred asta, însă când la a doua mașină, asta este mașina pe care o conducea fiul meu și nemaiavând mașină l-am rugat să mi-o dea mie să o conduc pentru că n-aveam cu ce să mă mișc de colo-colo. Când la trei luni după ce conduc mașina copilului meu, găsesc acest dispozitiv, deja încep să-mi pun semne de întrebare și în legătură cu ce s-a întâmplat cu prima mașină.

Foto: Facebook Mario De Mezzo

Dispozitivul, descoperit cu ajutorul drumurilor din Slatina

Știți că drumurile din Slatina arată ca după bombardamentul din Ucraina, unde nu sunt gropi, sunt denivelări mari făcute și probabil că punând în grabă dispozitivul, el nu era prins nici cu scoci, nici cu nimic, era doar agățat în interiorul bordului dar sub bord el nu se vedea, însă de la gropi, probabil, dispozitivul s-a mișcat și după ce am scos cheia din contact s-a văzut lumina albastră pe podeaua mașinii și atunci a fost vizibil că este pus un dispozitiv acolo.

Acest lucru s-a întâmplat acum 2 zile, astăzi am mers cu mașina în service dimineață și mecanicul mi-a zis că este un dispozitiv de localizare prin GPS. (...) Aceasta a fost prima concluzie a mecanicului auto, însă urmează cercetări. Poliția a păstrat dispozitivul, l-a scos și l-a păstrat.

De Mezzo, despre vătafii locali

(...) Sunt organe abilitate de la IPJ care fac deja cercetări, asta în primul rând. În al doilea rând, din punctul meu de vedere, ce s-a întâmplat este că sunt niște vătafi locali extrem de panicați, pentru că eu le demasc hoțiile și le demasc jafurile.

(...) Haideți să vă spun foarte pe scurt un singur exemplu care este elocvent de vătafii locali pe care i-am deranjat: primarul municipiului Slatina, vătaful Emil Moț, are un palat de două milioane de euro la cinci kilometri de Slatina, în comuna Slătioară. (...) Să ne înțelegem, e palat, numai subsolul are 700m², are 8m înălțime, are mii de metri pătrați desfășurați. E un vătaf de la PSD, evident. (...) Eu aici mă lupt să demasc toate jafurile, toate hoțiile, toate abuzurile pe care vătafii le fac. Ei se poartă ca niște vătafi ordinari în acest județ, în acest oraș. Calcă legea în picioare, iar eu sunt vocea care de șapte luni de zile îi demască în fiecare zi. Am fost singurul om din Slatina care a filmat palatul și am arătat oamenilor ce palat și-a făcut un bugetar”, a precizat prefectul județului Olt, Mario De Mezzo, în direct la B1 TV.

Foto: Facebook Mario De Mezzo

Lupta pentru primărie

„Pe cei de la PSD îi bănuiți că v-au montat tehnică în mașină?”, a întrebat realizatorul emisiunii ”Bună, România!”, Răzvan Zamfir.

Eu nu pot să bănuiesc pe nimeni, este un dosar în cercetare. Cred că vătafii sunt foarte panicați și ar face orice și ca să se asigure că eu nu voi câștiga primăria.

Am dat un exemplu de vătaf local, dar eu nu spun că el a venit să monteze, să ne înțelegem, eu spun doar că el este un vătaf și că el nu poate să justifice un palat de două milioane de euro. El spune: ”domnule, toată familia a pus bani, opt membri de familie au pus bani și am făcut acest palat”. Ce a uitat să spună Vătafu este așa: mama lui e bugetar de carieră, soția bugetar de carieră, socru bugetar de carieră, cumnatul bugetar de carieră, el bugetar de carieră, domnule, arătați-mi și mie în această țară cum pot opt bugetari de carieră să economisească două milioane de euro și să își facă palat de ei”, a mai declarat prefectul Mario De Mezzo.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel