Ponta, pentru DeCe News: Discuția cu liberalii pe Comisia ”Călărași” a avut loc în biroul lui Zgonea. Cine a participat

Premierul Victor Ponta a confirmat pentru DeCe News că a purtat discuții cu liberalii despre înființarea Comisiei ”Călărași”, având acordul acestora. Discuțiile s-au purtat în biroul președintelui Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, înainte de asumarea răspunderii pe Legea Descentralizării.

Surse parlamentare au declarat DeCe News că marți, 19 noiembrie, după ce a ajuns la Parlament pentru asumare, Victor Ponta a discutat cu miniștrii PNL, în biroul lui Valeriu Zgonea. El ar fi explicat care sunt motivele pentru înființarea unei comisii parlamentare de anchetă a cazului Călărași. Din sursele noastre, niciun lider PNL nu a avut obiecții, ba mai mult, au fost de acord cu înființarea Comisiei.

Întrebat de site-ul DeCe News, premierul a confirmat discuția. ”Da, am analizat de față cu dl. Chițoiu, dl. Stroe  și ceilalți miniștri, oportunitatea înființării unei comisii parlamentare de anchetă. Cu toții am fost de acord”, a ne-a declarat Ponta.

USL se confruntă cu o nouă criză internă, pornită, de această dată, de la o propunere privind înființarea unei comisii parlamentare care să cerceteze terenul din comuna Nana, județul Călărași, cumpărat de Traian Băsescu prin fiica sa cea mare, Ioana. Deși premierul și președintele Camerei Deputaților susțin că miniștri PNL nu au avut obiecții cu privire la această inițiativă, liderul deputaților PNL, George Scutaru, declară că liberalii nu au fost consultați și că nu și-au dat acordul pe acest subiect. Scutaru a precizat că are mandat pe linie de partid pentru a exprima această poziție.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel