EXCLUSIV  Polițiștii, din poartă în poartă, noaptea, în București. Oamenii, alertați - RĂSPUNS OFICIAL. Ce s-a întâmplat

Alertă în Sectorul 5 al Capitalei! Poliția a mers din poartă în poartă, după un apel la 112. 

În redacția DCNews, a ajuns informația că pe o stradă din Sectorul 5 al Capitalei, în jurul orei 05:00 dimineața, polițiștii băteau din poartă în poartă, întrebând de o tânără. La ora 06:00, un martor ne-a spus că polițiștii încă erau pe strada respectivă. 

DCNews a trimis o solicitare oficială. Din răspunsul venit în 3 octombrie, aflăm că polițiștii au fost puși în alertă la ora 03:00, de către o tânără care a spus că este sechestrată. A fost un apel fals determinat de o altă adolescentă. Mai multe echipaje au fost blocate pe strada respectivă vreme de 3 ore, doar pentru amuzamentul a două tinere. De ieri, amenda pentru apelurile false a crescut la 5.000 de lei. 

Iată răspunsul primit: 

Urmare solicitării dumneavoastră, redirecţionată Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti şi înregistrată la Serviciul Informare şi Relaţii Publice sub numărul de mai sus, vă comunicăm următoarele:

La data de 29 august a.c., în jurul orei 03.00, poliţiştii Secţiei 19 au fost sesizaţi, prin intermediul numărului unic de urgenţă 112, de către o minoră, cu privire la faptul că ar fi sechestrată, fără a face alte precizări cu privire la adresa unde s-ar afla sau persoanele implicate în evenimentul sesizat.

Din datele şi probele administrate cu celeritate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că o tânără ar fi determinat-o pe minoră să efectueze apelul şi să reclame în fals că ar fi fost lipsită de libertate.

În prezent sunt efectuate cercetări de poliţiştii Secţiei 19, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 5 Bucureşti, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de instigare la inducerea în eroare a organelor judiciare.

Vă asigurăm de întreaga noastră disponibilitate în soluţionarea problemelor circumscrise sferei informaţiilor de interes public.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel