EXCLUSIV  PNL, ședință amânată. Orban, primul mesaj despre eliminarea lui Antonescu

Ședința PNL, în care urma să fie stabilită lista pentru europarlamentare, a fost amânată. Surse Antena 3 au transmis că Crin Antonescu este eliminat de pe listă, dar s-ar fi luat o decizie de atenuare a acestei excluderi. 

În locul lui Crin Antonescu, ar urma să se afle pe listele PNL pentru alegerile europarlamentare soția sa, Adina Vălean, potrivit sursei citate. 

Vezi aici: PNL, listă europarlamentare. Crin Antonescu, eliminat, cine-l înlocuiește

Contactat de DCNews, președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat că ”Ședința s-a amânat pentru că sunt mulți candidați care nu pot să participe și ca să dăm dreptul fiecărui candidat să-și susțină candidatura în fața Biroului Politic. Procedura prevede audierea fiecărui candidat care poate să-și prezinte candidatura și, când i-am invitat, foarte mulți candidați importanți ne-au comunicat că nu pot să participe.” Președintele PNL a afirmat că sunt europarlamentari, oameni cu funcții importante, primari care s-au înscris în cursa pentru alegerile europarlamentare și urmează o consultare pentru a fi stabilită cea mai potrivită zi în vederea susținerii candidaturilor. 

Rocada Antonescu - Vălean

Întrebat dacă se ia în discuție ca Adina Vălean să fie pe listele PNL pentru alegerile europarlamentare în locul soțului său, Crin Antonescu, Ludovic Orban nu a negat, precizând doar: ”Vom stabili când o să fie procedura de audiere și votul pe candidat”. Întrebat dacă Adina Vălean și-a depus candidatura internă, liderul PNL  a răspuns: ”Nu mai dau informații”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel