PNL, lobby la PE pentru Kovesi. Orban: Sunt mandatați

Laura Codruța Kovesi
Laura Codruța Kovesi

Partidul Național Liberal are o strategie de a o susține pe Laura Codruța Kovesi pentru postul de procuror-șef al Parchetului European.

PNL a comunicat public faptul că europarlamentarii din partid vor face lobby la PE pentru ca Laura Codruța Kovesi să ajungă procuror-șef al Parchetului European.

Citește și: ANM, prognoza meteo 11-24 februarie. Vremea de Valentine's Day

"Partidul Național Liberal a luat decizia în Biroul Executiv să mandateze reprezentanții Partidului Național Liberal la nivelul Parlamentului European, să susțină candidatura pentru funcția de procuror-șef al Parchetului European, candidatura doamnei Laura Codruța Kovesi, un candidat român care are o șansă foarte mare de a putea obține numirea în această funcție extrem de importantă la nivel european.

Practic, europarlamentarii noștri sunt mandatați să facă lobby atât la nivelul Parlamentului European, în primul rând în grupul Partidului Popular European, dar și pe lângă europarlamentarii din celelalte grupuri care ar putea fi determinați să susțină candidatura doamnei Codruța Kovesi. De asemenea, lobby-ul să se desfășoare către toți reprezentanții din Partidul Popular European, dar la nivelul instituțiilor europene sau care participă în procesul de luare a acestei decizii", comunică Partidul Național Liberal.

Citește și: Pintea, în ancheta Matteo Politi: Vom merge până la suspendarea autorizației de funcționare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel