PNL dă termen limită în scandalul politic al momentului

Vicepreședintele PNL, Raluca Turcan, a declarat, joi, că liberalii militează pentru votarea unei legi importante mai ales din perspectiva electorală a Opoziției. 

Raluca Turcan a declarat, potrivit Agerpres, că "PNL militează pentru votarea acestei legi în următoarele trei săptămâni, deoarece votul prin corespondenţă trebuie să devină lege până în luna noiembrie".

Deputata PNL Sibiu a continuat: "Reuşita acestui proiect este în mâinile PSD şi a majorităţii parlamentare. Datoria PNL a fost să aducă la cheie acest proiect. Tot ce trebuie să facă parlamentarii PSD este să voteze PENTRU, nu să întindă piciorul şi să pună piedici acestui proiect de interes naţional". 

[citeste si]

În plus, liberala îl avertizează pe preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, că, "dacă va amâna termenul de adoptare a legii votului prin corespondenţă până anul viitor, în luna februarie, România va încălca recomandările Comisiei de la Veneţia - prin care se precizează ca modificarea legilor electorale se face cu minim un an înaintea alegerilor. Altfel, 20% dintre cetăţenii cu drept de vot vor fi umiliţi, din nou, la cozile de la consulate şi ambasade din cauza neaplicării votului prin corespondenţă."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel