PNL, candidați pentru Primăria Constanța. Speculațiile, spulberate

PNL
PNL

Organizația Municipală Constanța a Partidului Național Liberal precizează că nu a desemnat, până în prezent, candidații pentru Primăria municipiului Constanța și nici pe cei pentru Consiliul Județean Constanța.

Pentru a pune capăt speculațiilor vehiculate în ultima perioadă, conducerea Organizației municipale PNL Constanța informează că persoanele care vor candida la viitoarele scrutine electorale se vor decide în interiorul partidului în urma consultării cu întreaga organizație, pe baza analizelor sociologice concludente, cu analize de impact. De asemenea, candidații Partidului Național Liberal trebuie să împărtășească viziunea PNL privind dezvoltarea municipiului Constanța, precizează biroul de presă al PNL Constanța.

„Din punctul meu de vedere, la viitoarele alegeri, Partidul Național Liberal trebuie să urmărească eficiența, să își asume decizii corecte, concrete și eficiente pentru dezvoltarea Constanței și a organizației liberale municipale în întreg ansamblul ei. PNL Constanța încurajează dialogul, consultarea, socializarea, disputa în contradictoriu pe argumente, dar între toate acestea și hotărârea finală sunt pași de parcurs, care aparțin PNL Constanța și Biroul Politic Național", declară coordonatorul politic al Organizației Municipale PNL Constanța, Septimiu Bourceanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel