PNL, candidați pentru Primăria Constanța. Speculațiile, spulberate

Rodica Mitu / 24 aug 2018 / 00:03 Salveaza PDF Comentarii
PNL
Descriere foto: PNL

Organizația Municipală Constanța a Partidului Național Liberal precizează că nu a desemnat, până în prezent, candidații pentru Primăria municipiului Constanța și nici pe cei pentru Consiliul Județean Constanța.

Pentru a pune capăt speculațiilor vehiculate în ultima perioadă, conducerea Organizației municipale PNL Constanța informează că persoanele care vor candida la viitoarele scrutine electorale se vor decide în interiorul partidului în urma consultării cu întreaga organizație, pe baza analizelor sociologice concludente, cu analize de impact. De asemenea, candidații Partidului Național Liberal trebuie să împărtășească viziunea PNL privind dezvoltarea municipiului Constanța, precizează biroul de presă al PNL Constanța.

„Din punctul meu de vedere, la viitoarele alegeri, Partidul Național Liberal trebuie să urmărească eficiența, să își asume decizii corecte, concrete și eficiente pentru dezvoltarea Constanței și a organizației liberale municipale în întreg ansamblul ei. PNL Constanța încurajează dialogul, consultarea, socializarea, disputa în contradictoriu pe argumente, dar între toate acestea și hotărârea finală sunt pași de parcurs, care aparțin PNL Constanța și Biroul Politic Național", declară coordonatorul politic al Organizației Municipale PNL Constanța, Septimiu Bourceanu.

 


Te-ar putea interesa

Concurs ReferendumIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25