Pasul Mesteacăn. Bota (PSD): "Ana lui Manole". Interpelare la minister

Marius Sorin Bota, deputat PSD, a adresat o interpelare ministrului Transporturilor, legată de starea drumului din Pasul Mesteacăn.

 

Deputatul PSD Marius Sorin Bota a adresat o interpelare Ministrului Transporturilor, sesizând totodată Corpul de Control al prim-ministrului şi Curtea de Conturi, cu privire la "bătaia de joc pe bani publici practicată de angajaţii C.N.A.I.R. în Pasul Mesteacăn", aflat pe DN 1C, la intrare în judeţul Maramureş.

"Aici, în fiecare an se surpă, pe lângă o altă porţiune de drum, inclusiv lucrările de reparaţii efectuate la surpările ce au avut loc în anii precedenţi", a precizat deputatul Bota, într-un comunicat de presă.

Totodată, deputatul a cerut tragerea la răspundere a celor care "se fac vinovaţi de stabilirea soluţiei, proiectarea, execuţia şi recepţia acestor lucrări proaste ce se desfăşoară an de an în Pasul Mesteacăn".

"La fel ca în cazul legendei „Meşterului Manole", tot ceea ce repară constructorii peste noapte în Pasul Mesteacăn, se surpă peste zi. Chiar nu înţelege nimeni că până nu se elimina cauza acestui fenomen degeaba peticim unde se rupe?" a precizat deputatul.

În opinia acestuia, măsurile ce urmează a fi dispuse trebuie să conducă la imputarea sumelor de bani din buzunarul celor care vor fi găsiţi vinovaţi de această risipă a banului public.

Vezi şi: Autostrăzi România. Ministrul Transporturilor: Sub așteptări

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel