Partidul Alianţa Lege şi Ordine (ALO), la manifesările dedicate lui Avram Iancu

Partidul Alianţa Lege şi Ordine (ALO) s-a aflat, duminică, în Țara Zarandului, la manifestările dedicate sărbătoririi a 170 de ani de la victoria locuitorilor comunei Buceș, conduși de Avram Iancu, împotriva trupelor maghiare.

După o veche datină, la începutul lunii iulie toţi locuitorii comunei Buceş şi a ţinutului înconjurător sărbătoresc memoria marelui erou national Avram Iancu. Comuna Buceş este străjerul de est a Ţării Zarandului.

Pe 1 iulie 2018 la locul numit Cheia după Piatră a avut loc o ceremonie impunătoare în prezenţa oficialităţilor judeţului Hunedoara, a autorităţilor civile şi religioase şi a unui detaşament de elită al trupelor Vânătorilor de Munte prilejuită de sărbătorirea a 170 de ani de la victoria sătenilor din acest loc minunat în Revoluţia de la 1848-1849 contra trupelor opresorului maghiar, cele române fiind conduse de eroul naţional Avram Iancu.

Partidul Alianţa Lege şi Ordine – A.L.O., primul adevărat partid de centru-dreapta din România, condus de Preşedintele General Bartolomeu Constantin Săvoiu şi o delegaţie a fruntaşilor partidului compusă din generali şi ofiţeri superiori în rezervă, foşti parlamentari şi cadre universitare, adepus o coroană de flori la monumentul închinat eroului Avram Iancu.

Partidul Alianţa Lege şi Ordine a cărui deviză este "Dumnezeu şi Patria", va fi prezent în toate judeţele României şi va prezenta candidaţi la alegerile europene din 2019 şi la cele legislative din 2020.

Partidul A.L.O. reprezintă singura şi adevărata alternativă în faţa partidelor care s-au perindat la conducerea ţării, aducând-o în dramatica situaţie actuală. În conducerea partidului sunt numeroşi generali şi ofiţeri superiori în rezervă din Armată, Servicii, Jandarmerie şi Poliţie, oameni care au jurat credinţă ţării şi care n-au fost implicaţi în politica catastrofală a acestor 29 de ani, precum şi cadre universitare, jurnalişti, pensionari şi oameni din mediul de afaceri.

Partidul se doreşte a fi exclusiv în serviciul tuturor românilor, opunându-se distrugerii sistematice din domeniile economic, social, educativ, juridic şi politicii dezastruoase duse de guverne succesive. Pentru a cunoaste Partidul Alianţa Lege şi Ordine: www.partidulalo.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel