Partidele se încaieră de sărbători

Ca urmare a unor informații furnizate de către PND, UNPR precizează că niciun membru al Uniunii nu a trecut la PND sau la alt partid. Dimpotrivă, numărul membrilor UNPR crește.

"Comunicatele mincinoase ale PND sfidează nu doar bunul simț, ci și logica. De exemplu, este ridicolă ideea că membri ai UNPR ar fi nemulțumiți de dizolvarea firească a unui grup parlamentar care oricum nu există. De asemenea, este o insultă la adresa inteligenței afirmația că, în prag de Crăciun, nici mai mult nici mai puțin de 1000 de membri UNPR n-ar fi avut altceva mai bun de făcut decât să se înscrie într-un partid care nici măcar nu are sediu în Constanța", au spus reprezentanții UNPR Constanța.

UNPR a adăugat că "înțelege faptul că apropierea sărbătorilor îl face pe unicul membru al PND să se simtă mult mai singur. Înțelege și faptul că, într-o astfel de situație plină de emoție, dorințele pot fi ușor confundate cu realitatea. Însă dacă visul PND este să aibă 1000 de membri la Constanța, atunci trimiterea de comunicate mincinoase și inepte nu reprezintă o soluție".

"Mai ușor ar fi ca cel care își spune PND să trimită o cerere de adeziune la UNPR și, mizând pe faptul că de Crăciun suntem cu toții mai buni, să spere că va fi primit. În încheiere, urăm PND să aibă sărbători fericite și, în noul an, să găsească drumul de ieșire din minciună și din ipocrizie", a mai transmis UNPR Constanța.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel