Pandemie coronavirus. Trump: Când am cerut interzicerea intrărilor în SUA din China mi s-a spus că sunt rasist

Donald Trump
Donald Trump

În cadrul conferinței zilnice pe tema pandemiei de noul coronavirus, președintele Trump a fost întrebat de ce SUA nu a fost pregătită de pandemie.

Întrebarea a venit din partea unui reprezentant media al unei publicații opozante președintelui Trump. Acesta din urmă a subliniat că SUA au fost pregătite și a amintit faptul că atunci când a solicitat interzicerea accesului chinezilor în State presa opozantă l-a numit rasist.

„Am fost foarte pregătiți (n.r. de pandemia de COVID-19). Singurul lucru pentru care nu am fost pregătiți a fost presa. Presa nu ne tratează corect. Când am cerut ca persoanele care vin din China să nu mai aibă acces în Statele Unite ale Americii, mult înaintea altora, presa m-a numit rasist. Mulți dintre jurnaliștii prezenți la această conferință m-au catalogat rasist”, a precizat Donald Trump care a subliniat faptul că dacă nu ar fi luat măsurile acestea de la început situația din SUA ar fi fost extrem de gravă. Liderul de la Casa Albă a mai adăugat că azi multe alte state îi urmează exemplul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel