EXCLUSIV  Pachet Family. Raluca Zdrobiş, REFUZATĂ la cinema. Care este ADEVĂRATA greșeală

Raluca Zdrobiş a povestit că a mers împreună cu copiii ei la cinematograful Hollywood Multiplex, în Bucureşti Mall, iar la casa de bilete a cerut un pachet Family.

Pachetele Family sunt, potrivit celor de la cinematograf, pentru famiilie formate din doi adulţi şi un copil sau pentru familiile formate din doi adulţi şi doi copii. Din această cauză, vânzătoarea nu a acceptat să-i acorde pachetul Family şi Ralucăi Zdrobiş, pentru că familia ei este monoparentală.

"Am aflat, cu stupoare, că eu și cei doi copii din dotare nu formăm o familie (...) că trebuie să fie o mamă și un tată ca să se poată beneficia de această ofertă. Și să vedeți motivul halucinant pentru care nicio alt fel de familie nu poate beneficia de oferta lor: familia este formată din mamă, tată și unul sau doi copii.... Atât! Și nici măcar nu glumesc! Acesta a fost argumentul...", a povestit Raluca Zdrobiș pe blogul personal.

Economia ar fi fost de 4 lei

"Nu vă imaginaţi că economia halucinantă de care beneficiam la acest pachet, aproximativ 4 lei, este motivul. Nici vorbă! Faptul că în 2018 încă avem gândirea îngustă, măruntă, urâtă şi rea, asta mi-a lăsat un gust amar. Angajaţii Hollywood Multiplex mi-au spus astăzi că noi nu suntem o familie şi m-au pus în situaţia de a fi nevoie să le explic copiilor mei că oamenii sunt mici şi urâţi. Pe interior. Că lumea nu este dreaptă şi că noi suntem o familie, indiferent de ce spun ceilalţi. Şi că au dreptul să iubească pe cine hotărăsc ei când vor fi mari! Asta ca să vă mai dau un motiv de aruncat cu pietre în noi. (...) Cum să deschidem noi, ca societate, discuții despre oameni cu altfel de sentimente, cu altfel de orientări sexuale, cu altfel de dorințe de la viață petru propriul corp, când noi nu suntem în stare să recunoaștem ca FAMILIE un grup în care nu sunt prezenți cei doi adulți, și obligatoriu de sexe diferite?", a mai scris Raluca Zdrobiș pe beautybyjules. ro. 

De unde pornește greșeala

Jurnalistul Val Vâlcu a spus că toată situația pornește de la sintagma "pachet Family".

"Așa se întâmplă când un cinematograf importă denumiri... iată că importă și abordările care sunt în Occident. Adică nu poate să îi spună ofertei "pachet pentru familie" sau "pachet pentru doi adulți și un copil", ci alege să îi spună "Family". În acest caz, să corespundă și rigorilor din SUA, trebuie să se gândească la toate implicațiile. Plus că este absurd să spui un cuvânt în română și altul în engleză ->> 'pachet Family'", a zis Val Vâlcu.

Ziaristul consideră că trebuia specificat clar că oferta este pentru doi adulți și un copil, nu pentru "pachet Family".

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel