Oscar 2019. Vedetele care vor înmâna premiile galei

Academia Americană de Film a anunţat numele celor 13 staruri care vor înmâna Oscarurile.

Cu trei săptămâni înainte de gala premiilor Oscar de la Los Angeles, 13 vedete de cinema şi televiziune au fost anunţate luni ca prezentatori, informează DPA. Lista include vedete precum Daniel Craig, cunoscut pentru interpretarea faimosului agent 007, sau Brie Larson, care a câştigat premiul pentru cea mai bună actriţă cu rolul său din 'Room' în 2016.

Academia Americană de Film acordă o mai mare importanţă prezentatorilor anul acesta după ce a decis ca gala din 24 februarie să se desfăşoare în lipsa tradiţionalei gazde. Problemele au apărut în luna decembrie, când Kevin Hart a renunţat la acest rol, în urma unei controverse legate de comentariile şi tweet-urile sale homofobe din trecut. Comicul a refuzat iniţial să îşi ceară scuze. Într-un final, el şi-a prezentat scuzele, însă prejudiciul era deja făcut.

Citește și: Oscar 2019, nominalizare surpriză

Moment important în istoria Oscarurilor

Luni, la anunţarea prezentatorilor, Academia a părut gata să depăşească această controversă şi să meargă mai departe cu alegerea de a nu avea o gazdă pentru prima dată în 30 de ani. În plus faţă de Craig şi Larson, ceilalţi prezentatori numiţi luni sunt Awkwafina, Chris Evans, Tina Fey, Whoopi Goldberg, Jennifer Lopez, Amy Poehler, Maya Rudolph, Amandla Stenberg, Charlize Theron, Tessa Thompson şi Constance Wu.

'Acesta este un moment important în istoria Oscarurilor', a declarat într-un comunicat Dawn Hudson director executiv al Academiei. 'Gala din acest an menţine tradiţiile Oscarurilor, dar şi evoluează pentru a reflecta audienţa noastră globală', a completat ea. Vedetele numite luni pe post de prezentatori sunt doar o parte dintre personalităţile care vor participa la gala din 24 februarie, mai multe detalii urmând să fie anunţate în următoarele săptămâni.

Citește și: OSCAR 2019, cel mai bun film. Cine merită să câștige

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel