Ordonanță militară care să interzică medicilor să demisioneze. Tătaru: Se discută

După ce în presă au apărut informații cu privire la o ordonanță militară care ar interzice medicilor să demisioneze în contextul pandemiei de COVID-19, Nelu Tătaru a intervenit și a oferit informații.

Într-o interveție telefonică la TVR, la emisiunea România 9, ministrul sănătății a comentat informația potrivit căreia Horațiu Moldovan a propus o ordonanță militară care să interzică medicilor să demisioneze.

„Se discută multe în comisiile Ministerului sau de la DSU. Nu știu dacă e o soluție. Soluția e în acest moment ca fiecare dintre noi să conștientizăm că indiferent de specialitatea noastră este un moment greu în care trebuie să dăm aportul profesiei noastre. În acest moment fiecare dintre colegii noștri medici sau cadre auxiliare trebuie să înțeleagă că avem o menire pentru care ne-am pregătit.

Sunt situații, cum e o stare de urgență, în care se impun anumite lucruri, dar cred că ele se impun în funcție de evoluție, dinamică și în funcție de existența unor situații particulare”, a completat ministrul Tătaru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel