Orban atac la Tăriceanu: "Atât vă duce mintea! De unde nu e, nici Dumnezeu nu cere!"

Preşedintele PNL, Ludovic Orban îl atacă dur pe liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, într-o postare pe Facebook.

Mesaj dur transmis de către preşedintele PNL, Ludovic Orban, pe Facebook, la adresa liderului ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, după ce acesta din urmă a spus despre susţinătorii lui Klaus Iohannis că "vor sânge pe pereţi, pentru că atât îi duce mintea".

Iată mesajul lui Ludovic Orban: "6.288.769 de romani au votat în turul al doilea cu Klaus Johannis. Cu ei vă războiţi, domnule, pardon, tovarăşe Tăriceanu. Pe ei îi jigniţi prin afirmaţiile stupide şi pline de invidie şi ranchiună care vă scapă pe gură, precum otrava din gura şarpelui.

Printre ei se află şi peste 150.000 dintre cei 508.572 de votanţi ai dumneavoastră din primul tur, care nu v-au ascultat îndemnurile disperate de a vota candidatul PSD în turul II, ci l-au preferat pe Klaus Johannis. Şi pe aceştia îi dispreţuiţi şi îi jigniţi.

Niciun om politic care se ceartă cu electoratul nu face mulţi purici. Dar, la cât vă pasă de oameni, inclusiv de oamenii care v-au susţinut, nu-i de mirare că vă permiteţi să jigniţi pe oricine, pentru simplul fapt că şi-a exprimat o opţiune.

Nu pot decît să vă transmit, în numele multora dintre cei pe care i-aţi jignit, că aveţi o singură scuză: " ATÂT VĂ DUCE MINTEA! " Şi, de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel