Tăriceanu: ALDE a egalat PNL

Călin Popescu-Tăriceanu spune că, potrivit unui sondaj de opinie, cota partidului pe care îl conduce a crescut simțitor.

Preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, susţine că, potrivit unui sondaj de opinie realizat în opt judeţe, ALDE are rezultatele "bune şi foarte bune", și că există localităţi în care ALDE ar fi egalat PNL la intenţia de vot a populaţiei pentru alegerile parlamentare. 
"Am făcut sondaje în opt judeţe - Argeş, Dolj, Constanţa, Giurgiu, Gorj, Olt, Prahova, Satu Mare. Am măsurat intenţia de vot pentru ALDE pe două paliere, cel al votului la alegerile parlamentare şi un ipotetic vot la alegerile judeţene. Nu sunt alegeri acum, ştim bine, dar e nevoie, pe parcurs, să avem anumite repere, în aşa fel încât să ne putem ajusta eforturile şi să luăm măsuri la nivelul organizaţiilor care nu performează. Rezultatele sunt, în aceste judeţe, bune şi foarte bune. În unele judeţe performanţa ALDE a ajuns să o egaleze pe cea a PNL", a afirmat joi Tăriceanu la Senat.

[citeste si]

Șeful Senatului susține că partidul său și-a dublat scorul


El a subliniat că, potrivit sondajului, la Argeş PNL şi ALDE au 17%, în Dolj şi Giurgiu cele două partide sunt la egalitate, iar la Constanţa ALDE are 16% şi PNL 24%, în Olt ALDE - 12% şi PNL - 24%. 
"Aceste rezultate, fără îndoială, explică într-o bună măsură şi cota pe care o avem la nivel naţional şi cota faţă de alegerile din 2016, la parlamentare. (...) Astăzi, rezultatul indică o dublare a scorului nostru", a adăugat Tăriceanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel