Orban acuză PSD de ”boicot rușinos”: Mod urât de a ieși din scenă, dar vom reuși

Ludovic Orban, premier desemnat, face declarații, duminică seară, înainte de votul de mâine, din Parlament, pentru învestirea Guvernului pe care urmează să-l conducă. 

”Sunt încrezător, în ciuda boicotului rușinos al PSD, pe care, sincer, nu-l înțelegem. E un mod urât de a ieși din scenă care, până la urmă, le face și lor rău. În ciuda boicotului, am încredere că vom reuși mâine să dăm României un Guvern legitim, responsabil, care să se apuce de treabă încă din prima zi și care să rezolve marile probleme cu care se confruntă România” a spus Ludovic Orban. 

Întrebat dacă vor vota mâine și parlamentarii Pro România, liderul PNL a răspuns: ”Veți vedea mâine.” 

Ludovic Orban a afirmat că și astăzi au avut loc consultări cu liderii celorlalte partide. ”Ne-am pregătit să facem față oricărui subterfugiu procedural pe care l-ar putea pune la cale cei de la PSD, ținând cont de faptul că ei conduc cele două Camere, am stabilit toate detaliile organizării, astfel încât să punem la punct asigurarea cvorumului în termenul stabilit. Dacă nu participă nici Meleșcanu, nici Ciolacu, ședința va trebui condusă de vicepreședinți aparținând formațiunilor Opoziției, dar, din ce știu, nu există o astfel de decizie luată. În mod normal, trebuie să delege atributul de a conduce unui vicepreședinte, fie al Camerei, fie al Senatului”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel