Oprah, discurs puternic și emoționant la Globurile de Aur

Gala Globurilor de Aur a fost dominată de scandalurile de hărțuire sexuală care au zguduit cetatea filmului în ultimele luni. Oprah Winfrey, a adoptat o ținută de culoare neagră, la fel ca celelalte persoane prezente la gală, în semn de solidaritate cu victimele abuzurilor sub umbrela #metoo.

Oprah a primit premiul pentru întreaga sa activitate la Globurile de Aur. Astfel, a devenit prima femeie de culoare premiată cu Cecil B. De Mille, alăturându-se unor personalităţi precum: Meryl Streep, Steven Spielberg, Barbra Streisand şi Sophia Loren. Oprah Winfrey, actriță, producătoare de filme și de televiziune a susținut un discurs emoționant, fiind ovaționată de întreaga sală.

Oprah a adus elogii femeilor care au avut curajul de a spune „Me too"

Oprah s-a folosit de discursul său de mulţumire pentru a elogia femeile care şi-au împărtăşit poveştile lor privind hărțuirea și abuzurile suferite: „Iar când noua zi va începe, va fi datorită multor femei magnifice, dintre care multe sunt în sală în această seară, şi a unor bărbaţi fenomenali, care se luptă pentru a deveni liderii care ne duc în timpuri în care nimeni nu mai trebuie să zică `me too’ din nou”, a spus Winfrey.

 „Vreau ca în această seară să-mi exprim recunoștința față de toate femeile care au suferit ani de abuz și agresiune, deoarece, ca și mama mea, au copii de hrănit, facturi de plătit și vise de îndeplinit. Sunt femeile ale căror nume nu le vom cunoaște niciodată. Sunt casnice și lucrătoare la fermă. Lucrează în fabrici, lucrează în restaurante sau în mediul academic, inginerie, medicină și știință. Ele fac parte din lumea tehnologiei, a politicii și a afacerilor. Sunt sportivele noastre la Jocurile Olimpice și sunt soldații noștri din armată”, a mai spus Oprah.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel