Oprah Winfrey, ADVERSARA lui Donald Trump pentru Casa Albă

Admiratorii lui Oprah Winfrey îi solicită vedetei să candideze la preşedinţie după discursul de la Globurile de Aur.

Admiratorii lui Oprah Winfrey au luat cu asalt Twitterul luni cerându-i vedetei să candideze la preşedinţia Statelor Unite după ce prezentatoarea a ţinut un discurs înflăcărat în cadrul Globurilor de Aur în sprijinul celor care au dezvăluit agresiunile sexuale de la Hollywood şi nu numai, informează Reuters.

Un val de postări pe Twitter cu hashtagurile #Oprahforpresident şi #Oprah2020 au urmat discursului vedetei de la Globurile de Aur în cadrul cărora Winfrey a devenit prima femeie de culoare care a primit un premiu pentru întreaga carieră.

Actriţă, producătoare de film şi televiziune şi directoarea postului de televiziune OWN (Oprah Winfrey Network), Winfrey, în vârstă de 63 de ani, a fost răsplătită pentru faptul că reprezintă un model pentru femei şi pentru că a promovat personajele feminine puternice.

Discursul acela a fost foarte tare #timesup #oprahforpresident, scrie realizatoarea postului de televiziune din Boston, Cassy Arsenault, într-una din multele îndemnuri adresate lui Winfrey.

Vedeta a produs şi a jucat în Selma (2014), un film pe tema drepturilor civile, The Immortal Life of Henrietta Lacks (2017) şi a fost nominalizată la Oscar în 1986 pentru rolul său în pelicula "The Color Purple, pe care mai târziu a finanţat-o pentru a fi transformată într-un musical pe Broadway.

Chiar şi după ce emisiunea sa nu se mai difuzează, influenţa vedetei în cultura populară rămâne puternică. Revista Forbes a estimat averea vedetei la 3 miliarde de dolari net şi a plasat-o pe locul al treilea pe lista celor mai bogate femei care au reuşit prin forţe proprii.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel