O nouă emisiune ”Show de seară”. Subiectul de luni: Kebab

Dacă orașul Tir din Liban se mândrește cu cea mai mare șaorma din lume, de peste 120 de metri, la Londra se prepară cel mai scump kebab, care costă 925 de lire, precizează Viorel Dragu în al doilea episod al emisiunii, ce poate fi urmărit luni, 10 aprilie, de la ora 20.00, în exclusivitate pe Comedy Central.

Kebabul în cauză "este făcut din carne de calitate, legume, ulei de măsline și oțet vechi de 25 de ani. Spre deosebire de România unde carnea este veche de 25 de ani". Preparatul face obiectul unei transmisiuni "în direct", în consecință, corespondentul special Cristi Popesco relatează de la fața locului că a consumat kebabul în cauză și ar avea nevoie de bani pentru biletul de retur.

Diferența între un kebab normal și preparatul londonez constă în "cartofii prăjiți în ulei de cocos virgin și de băut, în loc de ayran, îți dau șampanie scumpă. Te întreabă dacă o dorești cu mentă sau fără mentă (...) Scobitorile nu sunt din partea casei pentru că toți cei care îl mănâncă își mai sug apoi măselele câteva ore. Eu am, de exemplu, kebab între molari în valoare de peste 150 de lire", precizează Cristi Popesco. El adaugă că acest kebab poate fi luat și la pachet, se răcește foarte greu, căci e învelit în foiță de aur.

Servirea preparatului a fost totodată fascinantă pentru corespondent, deoarece șaormarul i se adresa cu formula "Boss" kebabului, nu clientului. În plus, restaurantul îți recomandă și semnarea unei polițe de asigurare, în caz că scapi pe jos preparatul. Dacă acesta s-ar comercializa în România, având în vedere că valoarea lui înseamnă de două ori salariul mediu pe economie, ar apărea peste noapte creditul pentru kebab. Dar restaurantul oferă și promoții – poți obține kebabul contra unui rinichi. "Promoția se numește donor kebab", subliniază Cristi Popesco.

O emisiune 100% autohtonă

Fiecare dintre cele 10 episoade ale primului sezon durează 30 de minute. Formatul emisiunii Show de seară cu Viorel Dragu permite și o analiză satirică a știrilor săptămânii, și o dezbatere – între prezentator și corespondenți, care joacă rolurile unor reporteri de teren, sau celebrități invitate – a unor subiecte la ordinea zilei, fie ele din popcult sau sociale. 

Echipa de scenariști și corespondenți care apar în emisiune este formată din Viorel Dragu, Sergiu Floroaia, Dan Frînculescu, Sorin Pârcălab, Toma Alexandru și Cristi Popesco. Printre invitați se vor număra vedete din muzică, showbiz și media. Aceasta este prima emisiune 100% autohtonă de satiră realizată și difuzată de Comedy Central în România.

Show de seară cu Viorel Dragu poate fi urmărit în fiecare luni, de la ora 20:00, în exclusivitate la Comedy Central. La începutul fiecărei săptămâni, se va difuza un nou episod, urmat de reluarea celui anterior. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel