NUME PREMIER. PSD fierbe. Detalii incendiare înainte de CExN

PSD fierbe în dimineața de luni. Liviu Dragnea a mărturisit că de sâmbătă poartă discuții, inclusiv azi-noapte au avut loc negocieri. Lista scurtă a PSD s-a rezumat la șase nume de potențiali premieri. 

Liviu Dragnea a precizat că a discutat în această dimineață cu cei propuși pentru funcția de premier. De precizat este că acesta l-a vizitat în această dimineață pe Mihai Fifor. 

În această dimineață, una dintre persoanele de pe lista scurtă a PSD, Viorica Dăncilă, a afirmat că are bilet de Bruxelles, sugerând că este tăiată de pe listă. Viorica Dăncilă este europarlamentar PSD, deci biletul ar fi dus-întors. 

Adrian Țuțuianu a venit zâmbitor în această dimineață la CExN și nu s-a exclus de pe listă, s-a lăsat la voia partidului. Întrebat dacă-și dorește să fie premier, a răspuns: ”Vedem”. 

În același timp, Carmen Dan este la CExN, deși nu este membru. Președintele PSD a precizat că este una dintre propuneri, de aceea este prezentă. În plus, toți cei șase propuși sunt prezenți în CExN. 

[citeste si]

În același timp, sunt voci din PSD care spun că nu vor da votul dacă propunerea nu este puternică. 

Liviu Dragnea a mai afirmat că ”mai vorbim după CExN”, lăsând să se înțeleagă că nu va merge în secret cu propunerea la Cotroceni, ci o vom afla înainte de acest moment. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel