NOUĂ emisiune la B1. Cine o va realiza: "ULTRAȘOCANT"

Luis Lazarus va realiza o emisiune la B1 TV.

Jurnalistul a făcut anunțul și a spus că poate fi văzut sâmbătă, de la ora 23:00.

"IMPORTANT! Dragi prieteni, am pentru voi VESTEA pe care o așteptați: SAMBATA, ora 23.00, INCEP pe B1, O NOUA EMISIUNE! Unii se vor bucura si altii, sărăcuții de ei, se vor întrista! Asa ca acum e momentul adevărului: Like and Share, please! Deci revin pe sticla si ca moderator, nu asa cum v-ati obișnuit si nu erați deloc multumiți, in ultimii ani, ca simplu invitat!

(w670)

ULTRASOCANT! Voi încerca sa ridic valul de pe CELE MAI MARI SECRETE ale ultimilor 27 de ani! Uitați-va, caci unele lucruri nu le-ati vazut si nu le-ati știut! Începem cu o discutie despre cinci cazuri, cinci artiști extraordinari, cinci oameni speciali si talentați, care au murit in condiții suspecte si care au zguduit Romania, de-a lungul anilor: Mădălina Manole, Sergiu Nicolaescu, Laura Stoica, Ioan Luchian Mihalea si Mihaela Runceanu! Sa fiți iubiți si nu uitați sa ...va uitați!

Cu cat sunteți mai multi alături de mine, cu atat vom avea mai multă putere, vom desluși misterele si vom schimba Romania!", a anunțat Luis Lazarus.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel