EXCLUSIV  Nou PARTID pe scena politică, PRO Mihai Tudose. Anunțul momentului

Norman Finkelstein, apropiat al lui George Soros, în România. ”Dezamăgire cruntă, o rușine”
Norman Finkelstein, apropiat al lui George Soros, în România. ”Dezamăgire cruntă, o rușine”

Un nou partid va fi lansat pe scena politică în luna septembrie, când ar putea deveni partid parlamentar, prin formarea unui grup de 15 aleși. 

PRO România va fi lansat în luna septembrie. 

”Este un partid în curs de înregistrare. Cred că pe parcursul lunii septembrie sau chiar mai devreme se va finaliza înregistrarea PRO România ca partid politic. Deocamdată, are deja filiale pregătite în toate județele țării.” a spus Sorin Cîmpeanu, la DCNews LIVE

El a adăugat că ”înainte de luna septembrie, când vom vedea ce succes va avea această formațiune politică, un succes în care eu personal cred, nu putem să dăm nicio știre spectaculoasă”. 

PRO Mihai Tudose, anti PSD-ALDE

”Nu cred într-o schimbare a majorității, dar cred într-o coalizare a forțelor politice la nivelul unui grup parlamentar- 15 parlamentari n.r.” a mai precizat Sorin Cîmpeanu. Despre cine ar putea să facă parte din grup, Sorin Cîmpeanu a afirmat: ”Deocamdată suntem 5-6. Sunt colegi care cred în posibilitatea de a face politică într-un mod altfel, coerent. Constat că premierul Mihai Tudose încearcă și-mi doresc să reușească în ceea ce încearcă și cred că este un motiv suficient. Să vedem întâi ce va reuși să facă. Mai sunt trei ani de guvernare.”, a afirmat Sorin Cîmpeanu. El a afirmat că grupul este nemulțumit de PSD-ALDE și-l susține pe Mihai Tudose: ”Încearcă să rezolve lucruri care au apărut peste programul de guvernare în primele luni. Sunt adeptul ideii că un prim-ministru conduce guvernul, atât timp cât deciziile se iau fără responsabilitate directă, eu sunt convins că lucrurile nu pot merge bine. Consultarea nu înseamnă decizie imperativă.”

El a adăugat că ”am văzut de la premierul Tudose decizii curajoase și clare, chiar dacă nu sunt conforme cu programul de guvernare. Noua grupare va fi foarte atentă dacă se păstrează această linie, dacă va avea rezultatele scontate”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel