Nicuşor Dan, după anunţul lui Liviu Dragnea: Protestele nu sunt în zadar

Nicuşor Dan apreciază că anunţul lui Liviu Dragnea, prin care exclude varianta unei Ordonanţe de Urgenţă pentru adoptarea codurilor penale este un semn că protestele românilor nu au fost în zadar.

"Protestele românilor nu sunt în zadar. Liviu Dragnea pare să facă un pas înapoi, renunțând la varianta unei Ordonanțe de urgență pentru Codul Penal.El a anunțat că PSD susține adoptarea rapidă a acestor proiecte în Parlament, invocând chiar și o sesiune extraordinară pentru a se asigura că vor fi adoptate modificările dorite de el în această sesiune parlamentară", declarată Nicuşor Dan, într-un mesaj transmis pe pagina sa de socializare.

"Acest pas înapoi nu înseamnă că Dragnea renunță la toate acele modificări menite să îngenuncheze justiția și să-i favorizeze pe infractori. Liviu Dragnea trebuie să plece din funcțiile publice pe care le ocupă pentru că România nu poate fi reprezentată în plan intern și extern de un dublu condamnat penal.

Trebuie să rămânem în continuare cu ochii pe ei și să fim pregătiți să ieșim în stradă pentru a ne apăra drepturile și viitorul copiilor noștri. Solidaritatea infractorilor nu este mai puternică decât solidaritatea oamenilor cinstiți din această țară", apreciază deputatul Nicuşor Dan. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel