EXCLUSIV  Nicușor Dan - Pippidi, PROCES. Legătura cu Băsescu - Ciuvică, mare greșeală

Președintele USR, Nicuşor Dan, a aflat, duminică, despre afirmaţiile politologului Alina Mungiu-Pippidi, cum că Uniunea ar fi fost ajutată de SRI în campania electorală.

Nicușor Dan a spus că vrea să o dea în judecată pe Alina Mungiu-Pippidi, precizând că va lua legătura cu Departamentul Litigii din partid. 

Liderul USR a făcut o mare greșeală care arată lipsa sa de experiență politică, spune jurnalistul Val Vâlcu. Într-un fel l-a copiat pe Traian Băsescu doar că nu vorbim despre același context. Amintim că Mugur Ciuvică a spus despre fostul președinte a fost colaborator al Securității. Traian Băsescu l-a dat în judecată, cei doi fiind adversari. Publicul său aprecia conflictul și faptul că reacționează în acest sens.

"Nicușor Dan a amenințat că o dă în judecată pe Alina Mungiu-Pippidi. Cei doi sunt din aceeași tabară, nu sunt ca Traian Băsescu și Mugur Ciuvică, adversari. Prin faptul că o dă în judecată... dă greutate spuselor sale. Dacă ignora acuzațiile, totul ar fi rămas la nivel de editorial și ar fi fost observat doar de oamenii care îi citesc articolele. Dând-o în judecată, procesul se lungește, apare în presă, se face tevatură și află toată lumea despre subiect. Acest lucru arată lipsa de experiență politică a lui Nicușor Dan care copiază niște modele. A fost o greșeală", declară Val Vâlcu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel