Nicolae Matei (PSD), primarul din Năvodari, reținut pentru fapte de corupție

Primarul PSD din Năvodari, Nicolae Matei, a fost reținut, vineri, de procurorii DNA pentru fapte de corupție.

Nicolae Matei a fost condamnat în luna aprilie de Tribunalul Constanța la trei ani şi jumătate de închisoare pentru dare de mită, decizia nefiind definitivă.

Primarul PSD a fost reținut vineri într-un alt dosar, informează Mediafax. Nicolae Matei a fost audiat la DNA Constanța, ulterior el fiind reținut pentru două presupuse fapte de corupție. Nicolae Matei a fost dus în arestul Poliției Constanța.

De altfel, vineri după-amiază primarul Nicolae Matei a postat pe Facebook un mesaj în care spune că "de teama DNA funcționarii publici refuză să mai semneze și acte banale", iar astfel se pierd proiecte europene.

Citește și: Nicușor Constantinescu. DNA cere arestarea lui Nicușor Constantinescu

"A fi primar în România de astăzi echivalează cu pierderea libertății! Rușine Parlamentului că nu adoptă legi care să înlăture abuzurile procurorilor! Toți primarii din România au câte două-trei dosare, dar în niciun oraș nu se deschide o fabrică să mai producem ceva! Funcționarii publici refuză să mai semneze și acte banale de frica DNA! Pierdem proiecte europene! Tema corupției e falsă și avem nevoie de conducători care să relanseze economia! Motivul sărăciei și neajunsurilor e că numai producem nimic! România e stat polițienesc! Nu mă fac vinovat de faptele de care sunt acuzat! Nu pot să scriu neadevăruri și să bag la pușcărie oameni nevinovați!", scrie primarul în postarea de pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel