Muguruza, calificare în sferturile turneului de la Dubai

Gabrine Muguruza s-a calificat în sferturile turneului WTA de la Dubai, după ce a învins-o în două seturi pe Catherine Bellis.

Jucătoarea spaniolă de tenis Garbine Muguruza, a doua favorită a turneului WTA de la Dubai (Emiratele Arabe Unite), dotat cu premii totale de 733.900 dolari, s-a calificat în sferturi după ce a dispus, miercuri, de tânăra jucătoare americană Catherine Bellis, în vârstă de 18 ani, numărul 41 WTA, cu 6-3, 7-5.

În sferturi, Muguruza, numărul trei mondial și dublă câștigătoare de turnee de Grand Slam, o va înfrunta pe Caroline Garcia (Franţa), pe care a învins-o şi săptămâna trecută la Doha.

În alt meci, rusoaica Daria Kasatkina a trecut de britanica Johanna Konta (N.7), cu 4-6, 7-6 (8/6), 6-2, după ce a salvat două mingi de meci în setul secund. În faza următoare, Kasatkina o va întâlni pe compatrioata sa Elena Vesnina.

Muguruza țintește primul loc WTA

„Este important să ajung din nou pe primul loc. Întotdeauna mi-am impus asta, să lupt pentru prima poziţie. Este un sentiment grozav să fii pe primul loc, chiar dacă este foarte greu (...) Când eşti pe primul loc, simţi că trebuie să te impui în fiecare turneu la care joci. Trebuie sa fii mereu la un nivel înalt, deoarece adversarele nu au nimic de pierdut. Simţi multă presiune, sunt multe lucruri care trebuie gestionate. Realizezi multe lucruri când eşti acolo, gândești că 'Sunt aici, mai sus nu pot ajunge, doar mai jos. Şi sunt toate fetele astea care îmi vor locul, trebuie să-l apăr. Tot timpul eşti în alertă'", a declarat Muguruza.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel