Muguruza, calificare în semifinalele de la Doha

Gabrine Muguruza, numărul 4 mondial s-a calificat în semifinalele turneului WTA de la Doha.

Jucătoarea spaniolă de tenis Garbine Muguruza, Nr. 4 mondial, s-a calificat vineri în semifinalele turneului WTA de la Doha (Qatar), dotat cu premii totale de 3.173.000 dolari, după o victorie dificilă împotriva franţuzoaicei Caroline Garcia, locul 7 mondial, la capătul a trei seturi, 6-3, 1-6, 6-4.

Garbine Muguruza o învinsese în optimile de finală pe românca Sorana Cîrstea (6-0, 6-4). Spaniola va juca în semifinale cu învingătoarea dintre românca Simona Halep, N.2 mondial, şi jucătoarea americană Catherine Bellis, locul 48 WTA.

 

Halep, duel cu o sportivă de 18 ani

Simona Halep a impresionat până în prezent la acest turneu, reușind victorii rapide împotriva Ekaterinei Makarova și a Anastasijei Sevastov.

De partea cealaltă, Bellis, venită din calificări, a impresionat și ea la turneul de la Doha. În vârstă de doar 18 ani, sportiva din Statele Unite ale Americii, a obținut prima ei victorie împotriva unei reprezentante din TOP 5. Bellis a trecut de Pliskova.

Cele două sportive nu s-au mai întâlnit până în prezent. Simona Halep a declarat că va fi un duel interesant, având în vedere că cele două sportive nu se cunosc ca stil. Totodată, reprezentanta noastră a mai precizat că tânăra Bellis îi aduce aminte de ea și că ambiția pe care o are poate fi o armă importantă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel