Petra Kvitova se retrage din turneul de la Dubai, din cauza unei accidentări

kvitova
kvitova

Jucătoarea cehă de tenis Petra Kitova, recenta câştigătoare a turneului de la Doha și-a anunțat retragerea din turneul WTA de la Dubai, din cauza unei accidentări la un picior.

Abandonul cehoaicei, numărul 10 mondial, vine după cele ale primelor două clasate în ierarhia WTA, daneza Caroline Wozniacki şi românca Simona Halep, precum şi cele ale rusoaicei Maria Şarapova şi americancei Madison Keys, toate acuzând diverse probleme de sănătate.

„Sunt cu adevărat dezamăgită că trebuie să declar forfait", a precizat Kvitova într-un comunicat. „Însă, după ce am jucat foarte mult în aceste ultime săptămâni, corpul meu are mare nevoie de repaus", a adăugat cehoaica.

Program aglomerat pentru Kvitova


Învingătoare duminică în finala de la Doha, în faţa spaniolei Garbine Muguruza, Petra Kvitova participase anterior la turneul de la Sankt Petersburg, precum şi la întâlnirea de Fed Cup câştigată de Cehia în faţa Elveţiei.

Luni, în prima zi a turneului de la Dubai, Naomi Osaka (Japonia) a învins-o pe Kristina Mladenovic (Franţa/N.8) cu 6-2, 6-2, iar Johanna Konta (Marea Britanie/N.7) a dispus de Anastasia Pavliucenkova (Rusia) cu 7-6 (7/2), 6-2.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel