Motivul incredibil pentru care Băsescu a lipsit de la Ziua Armatei din Carei

Traian-Basescu
Traian-Basescu

Președintele Traian Băsescu a lipsit de la Ziua Armatei din Carei din cauza unei greșeli strecurate în invitație.

[caption id="attachment_236388" align="alignleft" width="254"] enational.ro[/caption]

O serie de greşeli, care s-au strecurat în invitaţia adresată preşedintelui Traian Băsescu pentru a participa la Ziua Armatei de la Carei, au fost cauza absenţei şefului statului de la festivităţi. Dezvăluirea a fost făcută în direct la emisiunea "Ultima Oră" de ministrul Apărării, Corneliu Dobriţoiu. Ministrul chiar i-a prezentat scuze preşedintelui pentru greşelile strecurate în invitaţie, scrie rtv.net.

"În absenţa unor regulamente, probabil că formularea nu a fost foarte fericită... Am avut o discutie cu domnul preşedinte, mi-am cerut scuze dacă textul invitaţiei nu a fost suficient de explicit şi i-am transmis şi mulţumiri pentru că a agreat ca un reprezentant al administraţiei prezidenţiale să vină", a declarat Corneliu Dobriţoiu la România TV.

Întrebat dacă absenţa lui Traian Băsescu s-a datorat absenţei din scrisoare a formulei "excelenţa dvs.", Dobriţiu a răspuns: "În principiu, da".

Ziua Armatei a fost celebrată pe 25 octombrie, iar din partea Administraţiei Prezidenţiale au participat, în locul lui Traian Băsescu, consilierii Cristian Diaconescu (la Bucureşti) şi Iulian Fota (la Carei).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel