Monica Tatoiu, una dintre cele mai bogate pensionare din țară

Monica Tatoiu
Monica Tatoiu

Monica Tatoiu este o pensionară fericită. Aceasta se laudă cu o pensie considerabilă care o ajută să-și îndeplinească toate poftele. 

Cu toate astea, ea spune că nu aruncă cu banii și este destul de chibzuită.

Femeia de afaceri poate călători prin toată lumea, însă afirmă că își ia bilete de avion în avans pentru a prinde reduceri și nu cheltuie bani pe lucruri inutile.

"Am avut un salariu de 10.000 de euro. Am muncit mult şi am făcut banii cu greu. Mi-am uitat şi copilul sub birou. De aceea, nu arunc cu banii. Nu stau la hoteluri de cinci stele şi nu mănănc la restaurante de fiţe. La noi, inspectorii ar închide acele localuri, cvare fac grătar în uşa toaletei. Am maşină de 14.000 de euro, nu de 50.000, pentru că tot acolo mă duc cu ea, la piaţă! Cumpăr bilete de avion în avans, cu discount de 60 la sută. Acum am o pensie de 9.700 de lei. Şi când eram profesoară de matematică, eu câştigam bine. Făceam meditaţii. Luam cam 1000 de dolari. Din primul meu salariu mi-am luat un inel cu diamante de 1.300 de lei", a declarat Monica Tatoiu la un post de televiziune, potrivit Click.

Pensia imensă de are beneficiază Monica Tatoiu se datorează faptului că a cotizat de-a lungul timpului mulți bani, circa 4.000 de euro pe lună, către Fondul de Pensii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel